Info til hvalpekøbere

                      
                                            Her lidt info til dig som hvalpekøber.
 
Vælger du at købe hvalp hos os, så får du en hvalp som er opdrættet efter DKK og spanielklubbens avls anbefalinger og som har været omkring dyrlæge og fået den 1. vac. samt et sundhedstjek.
Hvalpen har været ude og køre bil, den er vandt til andre hunde og katte, den er startet på renlighedstræning og har været ude og gå tur i snor, og er vandt til børn.
Med hvalpen følger DKK stambog, hvalpepakke fra spanielklubben som består af bogen hurra vi har fået hvalp, 1 gratis udstilling og 1 gratis hvalpemotivationskursus og 12 mdr. medlemsskab af spanielklubben desuden hvalpepakke med foder og legetøj og en bog med matriale om det at få hvalp og pelspleje og cockeren generalt.
Som hvalpekøber er der altid døgn hotline til os 365 dage om året hele hundens levetid, skulle du ende i en situation, der gør du ikke kan beholde din hund, vil vi gerne have hunden tilbage, så finder vi i fællesskab ud af hvad der skal ske. Dette er for at undgå hunden havner i de forkerte hænder, og i værste fald ender på en hundefabrik.
Vi ønsker det bedste for vores hvalpe og derfor gør vi et stort arbejde for at vores hvalpe får de bedste hjem.
du er meget velkommen til at kontakte os hvis du er interesseret i at høre mere om det at have verdens dejligste familie hund eller hvis du er interesseret i en hvalp.
 
 
Christina Madsen | Teknikvej 10, Gislinge - Danmark | Tlf.: 40251087 | bluejoy@live.dk